Wees de beste gastheer ooit met deze ideeën voor gastenkamers

Beddengoed uitkiezen is de gemakkelijkste manier om de stijl van uw logeerkamer een vliegende start te geven. Zelfs als je niet echt zeker weet voor welke ‘look’ je wilt gaan, zal het uitzoeken van verschillende soorten beddengoed, dekens en kussens zeker een behoorlijke inspiratie zijn, wat je leidt tot een flink aantal kleurenschema’s om te overwegen.

Houd er rekening mee dat, als uw beddengoed een effen kleur heeft, accentuerende tinten moeten worden geïntroduceerd in de vorm van sierkussens of spreien om een ​​bepaald karakter te creëren. Deze kunnen je zelfs inspireren voor de kleuren van de muren.

2. Ideeën voor gastenkamers: een kleurenpalet maken

Over muren gesproken, er is geen reden waarom uw logeerkamer tevreden moet zijn met eenvoudig wit. De regels voor logeerkamers / logeerkamers zijn iets anders dan die voor je eigen slaapkamer. Je mag wat leuker en avontuurlijker zijn met de inrichting en het meubilair, aangezien die ruimte slechts af en toe wordt gebruikt in plaats van elke nacht.

3. Gastenslaapkamerideeën: het voor iedereen gastvrij maken

Een met succes ontworpen logeerkamer is er een die elke gast behaagt, maar die geen stijl heeft die te specifiek is om sommigen een ongemakkelijk gevoel te geven.

Een speels kleurenschema (zoals ijsblauw en warm oranje, met hier en daar verspreide stukjes wit / crème) kan zowel ontspannend als leuk zijn. Voor detail kan een gestencilde accentmuur of brandpuntswand met patroonbehang perfect zijn.

4. Ideeën voor logeerkamers: introduceer een chique toets

Uw logeerkamer is misschien geen vijfsterrenhotel, maar er is geen reden waarom u uw bezoeker geen elegante toets kunt geven. Het goede nieuws is dat hoe kleiner een kamer is, hoe groter uw budget zal zijn – wat betekent dat u wat meer kunt uitgeven aan een hotelstijl decoratieschema!

Enkele aanbevelingen zijn: stijlvol behang; een getuft hoofdeinde; een elegante poef aan de voet van het bed met ingebouwde opbergruimte; luxe sierkussens die karakter en stijl aan het bed geven (een goed gekleed bed gaat een heel eind); een kuipstoel in de hoek; een kasjmierworp over het bed gedrapeerd; luxe gordijnen voor het raam; een opvallende glazen tafellamp …

5. Ideeën voor logeerkamers: zorg voor plezier

Het kleurenpalet van uw logeerkamer is misschien van vitaal belang, maar het zijn de accessoires en persoonlijke accenten die opvallen voor uw gasten.

Waarom zou u uw persoonlijke stijl niet uitdrukken in de kamer om een ​​beetje van uzelf te delen met uw gasten? Als je bijvoorbeeld van reizen houdt, neem dan misschien een ingelijste vintage wereldkaart op als kunstwerk. Een enthousiaste lezer? Zet in die slaapkamer een stijlvolle boekenkast neer die pronkt met een reeks interessante boeken en tijdschriften.

6. Ideeën voor logeerkamers: wat nog meer moet worden opgenomen

Net als elke andere kamer in huis, heeft uw logeerkamer een delicate balans tussen stijl en bruikbaarheid nodig. En een aantal keuzetoevoegingen die het verblijf van uw gast een beetje gastvrijer en praktischer zullen maken, zijn onder meer:

• Een kast- of dressoirruimte, vooral als ze meer dan één nacht blijven (wie wil er leven uit een koffer?)

• Veel kussens en dekens om een ​​zachte, gelaagde en comfortabele sfeer te creëren (die extra dekens, dekbedden en spreien komen goed van pas als het koud is)

• Een nachtkastje en leeslampje

• Een prullenbak (we hebben allemaal een aantal dingen die we moeten weggooien, en een voor de hand liggende plaats voor de gasten om dat te doen, zal de zaken gladstrijken)

• Handige stopcontacten voor telefoons, tablets, elektrische scheerapparaten, enz. Extra punten voor u als u verlengsnoeren levert!

More Stories
Wat te doen als u denkt dat u een soa heeft