Ben je dol op luxe slaapkamers? U kunt ze als volgt kopiëren

Meestal gaat een verblijf in een chique hotel niet over het heerlijke eten of het prachtige uitzicht vanuit het raam / balkon – het gaat over de slaapkamer. Die frisse, pas gewassen, rommelvrije slaapkamer die je meteen bij binnenkomst ontspant.

Voordat u iets koopt of verplaatst, moet u eerst iets wegdoen om de look te bereiken die alle luxe slaapkamers delen: de rommel. Je ziet nooit prachtige slaapkamers in vijfsterrenhotels (of op Pinterest, of hier op homify) in een slordige staat, toch? Dat komt omdat het niet uitmaakt hoeveel u uitgeeft aan mooie lakens of fantastische meubels, een vuile of rommelige slaapkamer zal er nooit duur uitzien.

Een luxe slaapruimte is meer dan een behaaglijke matras – het beschikt ook over versgewassen lakens die schoon en geperst zijn.

Maar vergeet het aantal draden als u lakens gaat kopen. Raak in plaats daarvan de kwaliteit van de stof aan. Om dat gevoel van luxe te versterken, strijk je met wat doe-het-zelf linnen spray gekust met essentiële oliën van lavendel of rozen – je gelooft niet hoeveel verschil het zal maken voor je bed en je nachtrust.

Alle luxe slaapkamers hebben een vleugje frisheid van Moeder Natuur. Om dit te laten werken, koop je je mooiste vaas en vul je hem met een geurig boeket snijbloemen. Plaats hem op je nachtkastje of op een dressoir. Of zelfs een mooie pot met planten in de hoek kan ook lukken.

We beoordelen niemand die houdt van gedurfde rode spetters op de muren van hun slaapkamer, maar in het oog springende kleuren zijn niet de luxe slaapkamers. Een neutraal kleurenpalet is essentieel voor het creëren van een kalm, sereen gevoel.

Denk aan tinten als lichtblauw, zachte beiges, romig wit, lichtgrijs, enz. Maar gebruik deze niet alleen voor de muren. Laat het gordijn en de bekleding samenwerken om een ​​rustige slaapruimte te creëren.

Gooi de goedkope downlighters weg en hang in plaats daarvan enkele stijlvolle hangers / een kroonluchter. Houd gewoon rekening met de hoogte van het plafond van uw slaapkamer. En zorg ervoor dat het licht gelijk is aan de rest van de kamer en een aanvulling vormt op uw andere meubels.

More Stories
Mannen versus vrouwenhuid