Red Carpet Beauty

Kies voor een satijn- of fluwelen foundation met volledige dekking in plaats van een BB-crème of iets te bedauwd. Met alle felle lichten en flitsfotografie is het laatste dat je wilt doen, alsof je net klaar bent met joggen. Wanneer u uw foundation aanbrengt, verdunt u deze met een kleine hoeveelheid matterende moisturizer (SPF-vrij) en brengt u deze aan met een vochtige beautyblender om het product in de huid te drukken. Ga door met mengen totdat de foundation verdwijnt en eventuele naden onmerkbaar zijn. Mix onder de kin, langs de nek en op het decolleté. Je wilt ervoor zorgen dat je huidskleur zelfs overal en overal is die je jurk niet bedekt.

Laat die ogen knallen! Als er ooit tijd en plaats is voor valse wimpers, dan is het de rode loper! Mascara alleen zal niet genoeg recht doen; als alle camera’s knipperen, gaat de meer simplistische make-up verloren in de vertaling. Kies bij het kiezen van valse wimpers voor individuen of stripwimpers die in drieën zijn gesneden. Ardell Demi Wispies en de korte, middellange en lange individuele dubbele clusters van Ardell zijn mijn favoriete wimpers voor evenementen op de rode loper. Zorg ervoor dat je niet te veel clusters toepast, want je wilt er als een echte professional uitzien en niet als een showgirl. Breng eerst mascara aan en daarna de wimpers met een heldere lijm erop.

Geef die wangen wat leven. Het laatste dat u wilt, is er verbleekt uitzien op foto’s die de dag erna op internet zullen rondcirkelen. Een manier om er stralend, glamoureus en vol leven uit te zien, is door het pigment op de appels van je wangen te concentreren. Kies een toon die neutraler is, omdat je er niet te rood of clownachtig uit wilt zien. Een geweldige optie is MAC’s “Warm Soul”. Dit is een zachte en romantische neutrale tint met een vleugje helderheid om je dat licht van binnenuit te geven.

Laat je lippenstift de hele dag blijven. Een pro-tip om een ​​blijvende pruillip te garanderen, is om eerst een suikerscrub op de lippen aan te brengen om alle dode huid te verwijderen. Ik raad Sara Happ’s Lip Scrub in Lavender aan. Zodra je lippen er zacht en soepel uitzien, breng je een hydraterende lippenbalsem aan en houd je deze minimaal een half uur aan voordat je je lippenstift aanbrengt. Als u klaar bent om kleur aan te brengen, veegt u het vocht van de balsem en het stof af op doorschijnend zetpoeder (Laura Mercier is mijn favoriet) over het hele liplandschap. Neem een ​​neutraal naaktpotlood en lijn de lippen. Vul ook de lippen in met dit potlood en neem dan een wattenstaafje om ruwe randen te verzachten. Dompel terug in je losse, doorschijnende fixeerpoeder en plaats de lipliner door eroverheen te poederen. Breng je favoriete lipstickschaduw aan (kies een matte textuur om een ​​lange levensduur te garanderen), vlek en voila! Je lippenstift blijft zeker de hele dag zitten.

More Stories
Moederdag Cadeaugids